Turkost


Var tvungen att prova ett av nagellacken jag fick i present...och matchade med turkosa ögon X)

Löning = shopping

En god vän till mig var på besök i huvudstaden och vi hade en heldag tillsammans med lite shopping. Jag hade en lista med saker jag kände att jag behövde, och det mesta fick jag tag i. Det märktes att det var helgen precis efter löning, det var på sina ställen helt tjock med folk, helt galet! Vi besökte lite olika second hand-butiker, det vanliga runt söder (Judiths herrmode, Stadsmissionen..), men lyckades även ta en sväng till Beyond Retro vid Drottninggatan. Det vart en hel del promenerande, men också mycket god mat och fika, me like! Efter två ganska knapra månader var det här ett mycket trevligt avbrott!

Veckans köp har varit följande:

Jag beställde hem tre produkter från sheer cover i början av veckan. Min primer jag använt  ett års tid började ta slut, luktade ganska mystiskt och kliade, så jag kände att det var dags att slänga och skaffa något nytt. Jag hade hört lite goda ord om produkten, och när jag ändå höll på tänkte jag att jag kunde slå till på ett pack med en concealer och bronzer också. Vi får de hur de funkar på mig!

Mina shoppingfynd för dagen. Egentligen inget speciellt, mest grejjer jag behöver eftersom min ögonbrynsfyllning typ tagit slut, samma gäller min foundation, och jag vill prova en lite mildare tvål för min hud ett tag. Dock slog jag även till på ett par benvärmare jag kollade in i början av året, men inte kände jag hade råd med just då. Men då de fanns kvar fortfarande, bestämde jag mig för att slå till!

Dessutom fick jag en grymt najs överraskning av min vän i form av en liten födelsedagspresent! Tre nagellack och en mascara! Det roliga med detta var att jag på min shoppinglista för dagen hade skrivit upp just "nagellack"...och funderat på antingen ett mintigt eller ett lila, och så fick jag båda =) Hon verkar snappa upp mer om vad jag suktar efter än vad jag trodde, hehe! Det orangea ska också bli kul att testa, mascaran likaså!

Helt klart en lyckad lördag, och som sagt ett riktigt trevligt avbrott! Har haft sjukt mycket att göra i mars, och dessutom haft lite dåligt med pengar, så nu har jag fått mitt shoppingbehov mättat ett tag framöver ;)

Ögonbryn


Jag gillar ögonbryn, men det är först på senare år som jag gjort något åt dem (detta hände i ungefär samma veva som när jag börja intressera mig lite mer för smink). Om man är en nybörjare är det väldigt svårt att veta vart eller hur man ska börja, så i början var det mycket trial and error för min del. Dock så har Purity en ganska sjysst tutorial för ögonbrynen som är värd att kolla in om man är nybörjare. Jag har dock än så länge bara använt mig av en pincett, en brun kajalpenna och lite hårgele för att få brynen på plats. Inte så fancy och jag får kanske jobba på att forma dem lite mer, men de är helt klart åt rätt håll jämfört med för något år sedan :)